Vergi Sertifikaları Verildi
Anadolu Üniversitesi vergi denetçilerine yönelik yapılan "İletişim Becerileri" sertifikalar verildi.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi (AÜ) İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) ve Vergi Müfettişleri Grup Başkanlığı iş birliği vergi denetçilerine yönelik yapılan "İletişim Becerileri" seminere katılanlara sertifikaları verildi.
AÜ'nde 4-6 Temmuz tarihleri arasında Vergi Denetçilerine yönelik 'İletişim Becerileri' semineri sona erdi. Seminer sonunda katılımcılara sertifika töreni düzenlendi. Açıköğretim Hizmet Binası'nda gerçekleşen törende seminere katılan Vergi Denetçileri, katılım sertifikalarını AÜ Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, İBF Dekanı Prof. Dr. Nezih Orhon, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Rasime Ayhan Yılmaz ve Yrd. Doç. Dr. Yavuz Tuna, Vergi Müfettişleri Grup Başkanı Mehmet Asarkaya, Vergi Müfettişleri Onur Gültekin ve Kemal Onaran'dan aldı.
Sertifika töreninde konuşan İBF Dekanı Prof. Dr. Nezih Orhon, fakülte olarak kamusal sorumluluklarının farkında olduklarını belirterek, " "Farklı alanlarda ki yani sizin gibi dostlardan gelen bu tür öneriler neticesinde böyle çalışmalar yapabilmek çok gurur duyulası işler. Başka buluşmalar için bu tür çalışmalar sayesinde deneyim kazanmış oluyoruz, bu da bizim için bir öğrenme süreci oluyor. Yeni şeyler üretebilmek içinde bir vesile oluyor. İletişim Bilimleri Fakültesi adına hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
Vergi Müfettişleri Grup Başkanı Mehmet Asarkaya'da "İnsan hayatında önemli bir yere sahip hem kendisiyle hem de dış dünyayla bağını sağlayan iletişimle ilgili AÜ Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın'a, İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nezih Orhon'a ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ayhan Yılmaz ve Yrd. Doç. Dr. Yavuz Tuna'ya düzenlenen eğitim için teşekkür ediyorum ve bundan sonra ki çalışmaların devamını diliyoruz" diye konuştu.
Konuşmasına AÜ'nin vizyonundan bahsederek başlayan AÜ Rektörü Aydın katılımcılara AÜ'nin dünyada ilk defa kendini sorgulayan bir üniversite olduğunu söyledi. Rektör Aydın "Bu sorgulama sonuncunda bizim öncelikli alanlarımız ortaya çıktı. Açık ve uzaktan öğretim, havacılık sektörü, raylı sistemler ve özel eğitim alanı. Bu alanları projelendirdik ve mükemmeliyet merkezleri kurduk. Alpu'da raylı sistemler için çalışıyoruz, İki Eylül Kampüsünde de havacılık sektöründe motor üzerinde çalışıyoruz. Açık ve uzaktan eğitimle beraber örgün sistemimizi de entegre ettik. Böylece eğitim sistemimizde hiçbir fark kalmadı. Bu tür seminerlerde bunun çok iyi bir örneği. Bunun için İBF dekanına, dekan yardımcılarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dileğimiz bunun burada kalmaması ve başka faaliyetlerde devam etmesi " şeklinde konuştu.
(HÖ)
10.07.2012 11: 09: 38
TSI
NNNN - ESKİŞEHİR