Haberler

Turkcell'in "İş'te Teknoloji Hamlesi" Toplantısı

Haberler
Haberler
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş, "Öncelikli hedefimiz Anadolu'daki şirketlerin teknik ekipleriyle birlikte çalışıp, Anadolu'da iş ortaklığı ekosistemini büyüterek yerel değerlerin Türkiye ekonomisini daha da güçlendirmesini sağlamak" dedi.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş, "Öncelikli hedefimiz Anadolu'daki şirketlerin teknik ekipleriyle birlikte çalışıp, Anadolu'da iş ortaklığı ekosistemini büyüterek yerel değerlerin Türkiye ekonomisini daha da güçlendirmesini sağlamak" dedi.

Turkcell'in, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha hızlı ve karlı olmalarını sağlamak, büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği "İş'te Teknoloji Hamlesi" toplantılarının beşincisi, Kadir Çöpdemir'in moderatörlüğünde Gaziantep'te gerçekleştirildi.

Bir otelde düzenlenen toplantı, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş'ın, "Teknoloji ve İnovasyonla Yeni Bir Dünya" konulu sunumuyla başladı.

Kulabaş, konuşmasında, 9 ülkede 71,5 milyon kişiye ve 520 bini aşkın şirkete hizmet verdiklerini söyledi.

Kurumsal pazarın lideri durumunda bulunduklarını ifade eden Kulabaş, yoğun rekabetin yaşandığı iş hayatında fark yaratmak isteyen şirketleri; network altyapısı, ürün ve servisleriyle bir adım öne taşıyabilmek için çaba gösterdiklerini belirtti.

Dünyada yaşanan büyük teknolojik dönüşümün gerisinde kalmak istemeyen bütün şirketlere, başarıya giden yolda rehberlik ettiklerini kaydeden Kulabaş, şunları söyledi:

"Bu gayret doğrultusunda iş süreçlerini mobil teknolojilerin katkısıyla sürdürerek yeni dünyada kazananlar arasında olmak isteyen müşterilerimiz için Gerçek Zamanlı İşletme yaklaşımını hayata geçirdik. Gerçek Zamanlı İşletme yaklaşımı, şirketlerin 3 temel alanının yeni nesil teknolojilerle gerçek zamanlı olarak yönetilmesi anlamına geliyor."

Şirketlerin hayatını kolaylaştıran mobil saha çözümlerinden "Akıllı Araç Takibi", "Ekip Mobil" ve "Akıllı Enerji Servisi"ne de değinen Kulabaş şöyle devam etti:

"Akıllı Enerji Servisi ile iş yerlerinin enerji tüketimi anlık izlenebiliyor, faturalarda yer alan reaktif cezaların ortadan kaldırılması ile yüzde 30'a kadar tasarruf sağlanabiliyor. Bir diğer uygulamamız akıllı araç takibi de saha yönetimi ve yakıt optimizasyonu ile kurumsal müşterilerimizin operasyonel verimliliklerini artırıyor. Ekip mobil servisi sayesinde ise yöneticiler, ekiplerinin nerede olduğunu, gönderdiği işe gidip gitmediğini, verilen işin hangi sürede tamamlandığını mekandan bağımsız takip edebiliyor."

Boyutu ve faaliyeti ne olursa olsun tüm şirketlerin Turkcell'in sunduğu bu fırsatları yakalaması için Anadolu'nun dört bir yanını gezerek binlerce şirketle bir araya geldiklerini belirten Kulabaş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Turkcell olarak öncelikli hedefimiz Anadolu'daki şirketlerin teknik ekipleriyle birlikte çalışıp, Anadolu'da iş ortaklığı ekosistemini büyüterek yerel değerlerin Türkiye ekonomisini daha da güçlendirmesini sağlamak. Son 5 yılda 165 milyon TL yatırım gerçekleştirdiğimiz ülkemizin en önemli sanayi kentlerinden biri olan Gaziantep'te şirketlerin teknolojiyi işlerine çok çabuk entegre ettiğini görüyoruz."

Kulabaş'ın sunumunun ardından Turkcell'in mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanan firma temsilcileri, başarı hikayelerini anlattı.

Kaynak: AA / Yerel
title
Close