Haberler
Netanyahu'dan ateşkes sonrası ilk açıklama: Hizbullah anlaşmayı bozarsa onları vururuz

Netanyahu'dan ateşkes sonrası ilk açıklama: Hizbullah anlaşmayı bozarsa onları vururuz

İsrail kabinesi, Lübnan ile ateşkes anlaşmasını onayladı

İsrail kabinesi, Lübnan ile ateşkes anlaşmasını onayladı

BAE'de öldürülen İsrailli hahamın katilleri Türkiye'de yakalandı

BAE'de öldürülen İsrailli hahamın katilleri Türkiye'de yakalandı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Suç kılıç çatmak değil, kasıtlı organize disiplinsizliktir

Milli Savunma Bakanı Güler: Suç kılıç çatmak değil, kasıtlı organize disiplinsizliktir

Terziden Örnek Davranış

Haberler
Haberler
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli ilçesinde yaşayan ve çeşitli okullarda 6 yıl ücretli öğretmenlik yaptıktan sonra baba mesleği terziliğe dönen Barış Deniz, ilçede maddi durumu iyi olmayan öğrenciler ile şehit ve gazi çocuklarının tüm dikim işlerini ücretsiz yapıyor.

Salihli ilçesinde yaşayan ve çeşitli okullarda 6 yıl ücretli öğretmenlik yaptıktan sonra baba mesleği terziliğe dönen Barış Deniz, ilçede maddi durumu iyi olmayan öğrenciler ile şehit ve gazi çocuklarının tüm dikim işlerini ücretsiz yapıyor.

Mesleğini iki yıldır Mithatpaşa Caddesi'ndeki dükkanında sürdüren 35 yaşındaki Deniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ücretli öğretmenlik yaptığı dönemde maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin yaşadıkları sıkıntıların kendisini derinden etkilediğini belirtti.

"Tek derdim çocukların yüzü gülsün, onlar gülerse biz de güleriz" diyen Barış Deniz, maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin yanı sıra şehit ve gazi yakınlarının çocuklarından da hiçbir ücret almadan işlerini yaptığını vurgulayarak, şunları söyledi.

"Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Beden Eğitimi Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olduktan sonra, 6 yıl boyunca Salihli'ye bağlı Adala Mahallesi ile Alaşehir ilçesine bağlı Kemaliye ve Kavaklıdere'de bulunan okullarda ücretli olarak Beden Eğitimi öğretmenliği yaptım. Ancak, beklediğim atama gerçekleşmeyince, baba mesleği olan terziliğe döndüm. Ücretli öğretmenlik yaptığım dönemlerde şehit, gazi ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin çektiği sıkıntıları birebir yaşadım. Onlardan çok etkilenmiştim. Babamın yanında bu çocukların elbiselerini ücret almadan dikebileceğimi düşündüm. Burada tüm şehit, gazi ve yardıma muhtaç çocukların okul kıyafetlerini dikip, tamir ve tadilatlarını yapacağım. Duyarlılık anlamında şu an benim elimden gelen bu. İçinde bulunduğumuz bugünlerde kenetlenmek, buna benzer ufak şeylerle çocukların yüzünde gülücükler oluşturabilmek çok önemli. Umarım çocuklara bu şekilde bir katkı sağlayabiliriz. Okumak isteyen çocukların yüzü hep gülmelidir."

Kaynak: AA / Yerel
title