Haberler
İsrail ve Lübnan, savaşın bitmesi için bazı konularda anlaştı

İki ülke anlaştı! Aylardır devam eden savaşın bitmesi artık an meselesi

Meclis Başkanlığı'na sunuldu! 2 milyar TL'lik Genel Sağlık Sigortası borcu silinecek

Meclis Başkanlığı'na sunuldu! 400 bin kişinin borcu siliniyor

Ailesini katleden Bahtiyar Aladağ berber dükkanında aylarca atış talimi yapmış

7 kişiyi öldüren cani, katliama aylar öncesinden hazırlanmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Rutte'yi ağırladı

NATO Genel Sekreteri Ankara'da! İşte kritik zirvede konuşulanlar

Dto'da "Bu Topraklardan Dünya Markası Çıkar Mı?" Konferansı Yapıldı

Haberler
Haberler
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) ev sahipliğinde, Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) koordinatörlüğünde gerçekleştirilen “6. Türk Havlu ve Bornoz Festivali" etkinlikleri çerçevesinde bir konferans düzenlendi.

Denizli Ticaret Odası'nın (DTO) ev sahipliğinde, Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) koordinatörlüğünde gerçekleştirilen "6. Türk Havlu ve Bornoz Festivali" etkinlikleri çerçevesinde bir konferans düzenlendi.

Denizli'de, '6.Dünya Türk Havlu ve Bornoz Festivali' kapsamında "Bu Topraklardan Dünya Markası Çıkar Mı?" konulu bir konferans gerçekleştirildi. Denizli Ticaret Odasında düzenlenen konferansa Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Denizli Tüccar Sanayici ve İşadamları Dönem Sözcüsü Uğur Erdoğan, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, DETGİS Başkanı Mustafa Koltuksuz, TETSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Aydın, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Marka Uzmanı Güven Borça ile çok sayıda davetli katıldı.

Konferansın açılışında konuşan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, tekstil sanayisinin varlığını ancak yenilenme ve markalaşma ile sürdürebileceğine dikkat çekti.

Açılışta konuşan DETGİS Başkanı Koltuksuz, Türk Havlu ve Bornoz Festivalini 6. kez düzenlemenin gururunu yaşadıklarını belirterek, havlu ve bornozun marka değerini arttırmak için faaliyetlerine devam edeceklerini bildirdi.

Tekstilin, Denizli'nin lokomotif sektörü olma özelliğini devam ettirdiğini hatırlatan DTO Başkanı Uğur Erdoğan, "Denizli'de 70 bin kişi teksti sektöründe çalışmaktadır. Tekstilin bu topraklardaki binlerce yıllık geçmişi de göz önüne alındığında Denizli, günümüzün en önemli tekstil merkezlerinden biridir. Tekstil sanayi bundan sonra varlığını ancak yenilenme ve markalaşma ile sürdürebilir ve uluslararası alanda rekabet edebilir. Bu yıl 6.sını düzenlediğimiz Dünya Türk Havlu ve Bornoz Festivali de markalaşma yolculuğunun önemli unsurlarından biridir." dedi.

Denizli tekstil sektörünün kalitesini dünya çapında kanıtladığını söyleyen Başkan Erdoğan, "Havlu ve bornozlarımız dünyanın en seçkin otellerinde kullanılmakta ve mağazalarda satışa sunulmaktadır. Burada önemli olan kaliteli üretim anlayışımızın kendi markalarımızla bütünleştirilmesidir. Yani kalitemizi kendi markamızla dünyaya pazarlamalıyız." şeklinde konuştu.

Açılış konuşmaları sonrasında "Bu Topraklardan Dünya Markası Çıkar Mı?" konulu konferans gerçekleştirildi.

Başkan Erdoğan, Sami Aydın, Hüseyin Özdilek ve Güven Borça'ya Denizli'yi simgeleyen gümüş horoz plaketi takdim etti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel
title