Haberler

Akbank mobil sorun mu var? Akbank mobil neden hata veriyor?

Haberler
Güncelleme:
Haberler
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akbank kullanıcıları mobil şubeye girmek için uygulamalarını açtıklarında erişim sorun ile karşılaştılar. Vatandaşlar sosyal medyada yaşadığı sorunları dile getirdiler. Peki, Akbank mobil sorun mu var? Akbank mobil neden hata veriyor?

Akbank kullanıcıları, uygulamaya girmek istediklerinde eriş sorunu ile karşılaştılar ve Akbank'a neden girilmiyor, Akbank mobil şubede sorun mu var gibi soruların yanıtlarını araştırdılar. Peki, Akbank mobil sorun mu var? Akbank mobil neden hata veriyor?

AKBANK MOBİL SORUN MU VAR?

Akbank uygulamasını kullanmak isteyen vatandalar sorunla karılaştı. Bankadan henüz açıklama gelmezken vatandaşlar sorunun kaynağını merak etti.

Bugün Akbank için yapılan hata bildirimleri şu şekildedir..

Akbank mobil sorun mu var? Akbank mobil neden hata veriyor?

AKBANK'TAN AÇIKLAMA: YOĞUNLUK NEDENİYLE AKSAMA YAŞIYORUZ

Tepkiler sonrasında bankanın sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı. Metinde "Sistemlerimizde yoğunluk nedeniyle yavaşlama ve aksamalar yaşıyoruz. Tüm birimlerimiz konuyla ilgili çalışmakta olup sürece dair bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz. Yaşadığınız aksaklıktan dolayı özür dileriz." denildi.

"EFT İŞLEM SÜRESİ 16.00'YA KADAR UZATILDI"

Bu açıklamanın ardından banka tarafından bir duyuru daha yapıldı. Paylaşımda "Bankamızın mobil bankacılık kanalında yaşanan yavaşlama ve aksamalar devam ediyor. Tüm birimlerimiz konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Müşterilerimizin EFT işlem süresi 16.00'ya kadar uzatılmıştır. Yaşanan aksaklıktan dolayı tekrar özür dileriz" ifadeleri yer aldı.

AKBANK HAKKINDA

Akbank, Ocak 1948'de Adana'da Hacı Ömer Sabancı'nın da aralarında bulunduğu bir grup iş insanı tarafından bölgedeki pamuk üreticilerine finansman sağlamak amacıyla kurulmuş özel banka. Yaklaşık 94 milyar dolar seviyesindeki aktif büyüklüğü ile Türkiye'nin en büyük bankalarından biri haline gelmiştir.

Akbank 2017 yılında Brand Finance tarafından hazırlanan "Dünyanın En Değerli 500 Banka Markası" araştırmasında üst üste 6. Kez 'Türkiye'nin En Değerli Banka Markası' olmuştur. Akbank bu marka değeri ile dünya genelinde 500 bankanın bulunduğu listede 94. sırada yer almıştır.[3] Akbank ayrıca, 2015 yılında Brand Finance'in yaptığı "Dünyanın En Değerli 500 Markası" araştırmasında "Türkiye'nin En Değerli Markası" olmuştur. Banka'nın İstanbul'daki ilk şubesi 14 Temmuz 1950 tarihinde Sirkeci'de açılmış, 1954 yılında ise Genel Müdürlük İstanbul'a taşınmıştır. 1963 yılında tüm bankacılık işlemlerinde otomasyona geçmiştir. Banka'nın ilk yurt dışı temsilciliği Almanya'nın Frankfurt şehrinde açılmıştır. Banka, 1983 yılında ise daha sonra adı Sabancı Bank olarak değiştirilen ve yurt dışında kurulan ilk Türk özel sektör bankası olan Ak International Ltd.'i hizmete açmıştır. 1992 yılında Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş., 1997 yılında Ak Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2000 yılında Ak Portföy Yönetimi A.Ş. ve Özel Bankacılık Bölümü ve 2002 yılında Ak Emeklilik A.Ş.'yi kuran Akbank, 2005 yılında Ak Finansal Kiralama A.Ş.'yi de bünyesine katmıştır. Mayıs 2005'te Ak Emeklilik, Ak Sigorta'ya satılmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem
title
Close