Haberler
Bahçeli'nin çağrısı sonrası DEM Parti Öcalan'la görüşmek için yazılı başvuru yaptı

Bahçeli'nin "İmralı ile yüz yüze temas olmalı" çağrısına DEM Parti'den jet yanıt

Ankara'da görüşme hareketliliği! Bahçeli ve Ahmet Türk'ten art arda açıklamalar

Bahçeli "Ağaların kapısı açık olur" dedi, Ahmet Türk'ten yanıt gecikmedi

Yenidoğan Çetesi davasında kan donduran sözler: Kötü bir bebekti

Sanık hemşireden kan donduran sözler: Kötü bir bebekti

Milyonların gözü bu toplantıda: Bakan asgari ücret için tarih verdi

Bakan Işıkhan asgari ücret için tarih verdi: İşte masadaki rakamlar

Mehmet Turgut, Çağla Cabaoğlu Gallery'nin "Mahremiyet"inde

Haberler
Güncelleme:
Haberler
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çağla Cabaoğlu Gallery'de devam eden "Mahremiyet" başlıklı karma sergi, 13 sanatçının eserlerini sanatseverlerle buluşturuyor.

Çağla Cabaoğlu Gallery'de devam eden "Mahremiyet" başlıklı karma sergi, 13 sanatçının eserlerini sanatseverlerle buluşturuyor! Fotoğrafçı Mehmet Turgut'un da, "Tek Dostum-One and Only Friend" adlı çarpıcı fotoğrafıyla katıldığı sergi, 30 Ekim 2013 tarihine kadar devam edecek.

Küratörlüğünü Fırat Arapoğlu ve Dr. Seda Yavuz'un yaptığı "Mahremiyet" başlıklı karma sergide; 13 sanatçının eserleri, Çağla Cabaaoğlu Gallery'de "mahremiyet" konusunu görünür kılmayı hedefleyen bir sunumla sergileniyor.

Geçtiğimiz yıl, son on yıldaki çalışmalarından özel bir derleme sunan "30" adlı kitabını piyasa çıkartan Mehmet Turgut bu karma sergide; kitabındaki "Tek Dostum-One and Only Friend" adlı fotoğrafıyla yer alıyor.

30 Ekim 2013 tarihine kadar Çağla Cabaoğlu Gallery'de sanatseverleri bekleyen sergide ayrıca; Ardan Özmenoğlu, Deniz Aktaş, Esin Turan, Fulya Asyalı, Gökhan Deniz, Levent Morgök, Mehmet Sinan Kuran, Seçil Büyükkan, Özgül Arslan, Şenay Ulusoy, Beyza Boynudelik ve Seydi Murat Koç'un çalışmaları bulunuyor. Sanatçıların çalışmaları, "Sahi nedir bizim saklımız/sakladığımız? Neyi anlatıyoruz ya da saklıyoruz? Gerçekten neyi biliyoruz?" sorularının ekseninde; hem bireysel, hem de toplumsal bir fenomen olarak "mahremiyet"i ve bu fenomenin niteliğini, biçimini, sınırını tartışmaya açıyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat
title