Yörsan Birçok Tat ve Lezzeti Tüketici İle Buluşturuyor
Unutulmaya yüz tutmuş birçok geleneksel tat ve lezzeti tüketicisi ile buluşturan Yörsan, aynı zamanda farklı ülkelerin lezzetlerini de üreterek ülkemiz piyasasına sürüyor.
Yörsan ; geleneksel peynir çeşitlerinin birçoğuyla birlikte kaymaklı tava yoğurt, kuru cacık, çift bölmeli meyveli yoğurt, nar nektarı, mürdüm eriği nektarı gibi birçok ürünü Türkiye piyasasına ilk sunan firma olarak biliniyor. Ayrıca Türkiye'de ilk kez pastörize süt ile kültürlü peynir üretimi de yine Yörsan'a ait.
Türkiye'de Süt Ürünleri Pazarının öncülerinden olan Yörsan, Türkiye peynir, süt, yoğurt üretimi pazarında çok önemli bir paya sahiptir.
Yörsan lezzeti sadece Türkiye'de yaşanmıyor aynı zamanda dünyanın birçok ülkesinde de Yörsan ürünleri tüketiliyor. Bu çerçevede Amerika, Japonya, Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Malezya, Irak, Özbekistan, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Afganistan, Singapur, Libya, Lübnan, Maldiv Adaları, Arnavutluk, Kosova gibi birçok ülkeye ihracat gerçekleştiriliyor.
Ortadoğu ve Balkanların en büyük süt üretme entegre tesisine sahip!
Yörsan, üretimini Balıkesir'in Susurluk İlçesi'nde 107 bin 415 metrekare alanda günlük 1 milyon 200 bin litre süt işleme kapasitesine sahip tesislerinde gerçekleştiriyor. Uluslararası standartlarda hijyenik üretim şartlarına sahip olan Yörsan, kaliteli, lezzetli ve %100 doğal, katkısız ürünler üreten Susurluk'taki üretim fabrikası ile Orta Doğu ve Balkanların en büyük süt entegre tesisi olma özelliği taşıyor.
TSE'den Helal Gıda Belgesi alan, ilk süt ve süt ürünleri firması: Yörsan
TSE'den Helal Gıda Belgesi alan Yörsan, söz konusu belgeyi alan ilk süt ve süt ürünleri firması oldu. Yörsan, daha önce de Türkiye'de Helal Gıda belgelendirmesi yapan GİMDES'ten süt ve süt ürünleri sektöründe helal belgesi alan ilk büyük firma olmuştu.
Yörsan lezzetleri ve kalitesi "TS EN ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi" "TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi" "TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi" "TS EN ISO/IEC 17025 Laboratuvar Yeterlilik Belgesi BRC (Global Food Safety) ile taçlandırılmıştı.