Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dizilerdeki şiddet sahnelerine tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdıran sahne!

İstanbul'daki aile katliamında 3 kişinin daha cansız bedeni bulundu

Aile katliamında 3 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Olay iddia: 7 kişiyi öldürüp intihar eden cani 'Karım beni aldatıyor' demiş

7 kişiyi öldüren cani tek bir cümle sarf edip silahına sarılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yeni dava

Erdoğan, mahkemedeki o sözleri affetmedi

"21. Yüzyılda Sınır Ötesi Vergi Sorunları Konferansı"Na Ev Sahipliği Yapacak

Haberler
Güncelleme:
Haberler
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"21.Yüzyılda Sınır Ötesi Vergi Sorunları" başlıklı konferansta, bir dizi güncel uluslararası vergi hukuku meselesi akademisyen ve uygulamacılar tarafından değerlendirilecek.

Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 5-6 Ekim 2017 tarihleri arasında International Fiscal Association (IFA) ve Uluslararası Vergi Araştırmaları Derneği (IFA TÜRKİYE) işbirliğiyle IFA David R. Tillinghast Araştırma Programı Uluslararası Vergi Konferansı'na ev sahipliği yapacak.

Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi, International Fiscal Association (IFA) ve Uluslararası Vergi Araştırmaları Derneği (IFA TÜRKİYE) işbirliğiyle IFA David R. Tillinghast Araştırma Programı Uluslararası Vergi Konferansı'na ev sahipliği yapacak.

5-6 Ekim 2017 tarihinde Koç Üniversitesi Rumeli Feneri Kampüsü'nde gerçekleştirilecek, "21.Yüzyılda Sınır Ötesi Vergi Sorunları" başlıklı konferansta, bir dizi güncel uluslararası vergi hukuku meselesi akademisyen ve uygulamacılar tarafından değerlendirilecek.

Konferans programı, OECD'nin Base Erosion and Profit Shifting (BEPS) Projesi'nin belli başlı konularını içeriyor. Konferansta, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin, BEPS ile şekillenen uluslararası vergi politikası, vergi idaresi ve diğer vergi konularına yaklaşımları ortaya koyulacak.

Etkinlikle, dünyanın çeşitli ülkelerinden vergi uygulamacılarının ve vergi akademisyenlerinin fikir alışverişinde bulunarak güncel uluslararası vergi hukuku tartışmalarına katkı sağlaması amaçlanıyor. Ayrıca, Türkiye'nin söz konusu gelişmeler çerçevesinde aldığı tutumun ortaya konulması ve Türk vergi uygulaması birikiminin uluslararası vergi hukuku bilgi havuzuna aktarılması konferansın en önemli bir diğer amacını oluşturuyor.

Konferans oturumlarında, "Uluslararası Vergi Dünyasında Değişim: BEPS Sonrasında Düzen mi yoksa Kaos mu?", "Suistimal Algısı - Vergiden Kaçınma Küresel Vergi Sisteminin Yönlendiricisi midir?", "Verginin Dünyası Neresidir?: Dijital Dünyada Katma Değer Vergisinden Alınan Dersler", Düşünmeye Değer Bir Konu: BEPS'in Önlenmesinde Çok Taraflı Anlaşmadan Doğan Meseleler: Bilinmeyen Cevaplar", "BEPS Döneminde Uluslararası Vergi Uyuşmazlıklarının Çözümü: Daha çok Hukuki Belirlilik mi yoksa Daha çok Hukuki Uyuşmazlık mı?", "Vergi Yönetişiminde Sorumlu Vergicilik Yaklaşımı: Bütün Taraflar için Hukuk ve Etik İkilemi" başlıkları ele alınacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel
title